Bel ons: 040 - 283 98 39

Ruim 30 jaar
specialist in tuinhout

Aanbod

Hout

Wij leveren en maken enkel houten producten en hebben ons betreft tuinhout gespecialiseerd in Douglas Hout, Houten Schuttingen en Houten Overkappingen, Veranda's en Buitenverblijven.

Douglas en Eiken Hout

Het assortiment Douglas Eiken Hout dat wij hebben is gericht op de timmerman/aannemer/hovenier/doe-het-zelver die zelf een overkapping wil bouwen. Betekent niet dat het niet geschikt is voor andere doeleinden zoals tuinhout in bredere zin, constructiehout, etc. Door rechtstreekse import leveren wij tegen 'fabrieksprijzen'. Via onderstaande links komt u op onze prijslijsten uit.

Douglashout

https://vanderputtentuinhout.nl/eiken%20hout

Houten Schuttingen

Voor zowel particulieren, aannemers, woningbouwcorporaties en hoveniers leveren en maken wij al geruime tijd Houten Schuttingen en poorten. U kunt onze schuttingen en poorten door ons laten plaatsen en u kunt schuttingmaterialen bij ons afhalen, voor ons actuele aanbod kunt u op onderstaande link klikken.

Schuttingen

Houten Overkappingen

Wilt u uw overkapping op maat laten maken en plaatsen op locatie dan kunnen wij u van begin tot eind helpen. U komt met een idee, wij helpen u met de materiaalkeuze (houtsoorten zoals Douglas, Eiken of Vuren), wij maken een bestek waar de benodigde materialen uit komen en wij plaatsen de overkapping. Voorgaande van A tot Z denk aan; poeren of heipalen voor een solide ondergrond, de constructie, dicht maken van wanden, plaatsen van deuren en ramen, het dak bedekken, lichtplaten, etc. Wilt u een deel zelf doen dan kan onze monteur u ook helpen met bijvoorbeeld enkel de constructie. Stuur uw wensen/schets/bestek/tekening per e-mail of kom bij ons langs, klik op onderstaande link voor onze contactgegevens.

Contact

 

 

Top